Vortāla darbība pārtraukta uz nenoteiktu laiku. Jaunas preses relīzes publicētas netiks.

Uzturs

Kāda būs kulinārijas mode šajā pavasara/vasaras sezonā?!

Publicēts 2007-02-19 13:21:16

Samazināt palielināt tekstu

Rīga, 19.02.07.

Šī gada 21.un 22. februārī notiek tradicionālās "Reaton Profesionāļu dienas", kas šogad plāno sapulcēt vairāk kā 600 pavāru un citu HoReCa (viesnīcu, restorānu un kafejnīcu) kā arī pārtikas mazumtirdzniecības sektora speciālistus no Latvijas un Igaunijas. Šoreiz profesionāļu dienās piedalīsies eksperti no Francijas, Grieķijas un Itālijas, kas mūsu profesionāļus iepazīstinās ar aktuālām tēmām. "Reaton Profesionāļu dienas" notiek interjera un delikatešu centrā mc², delikatešu tirgū Gastronome. Tās uzskatāmas par vienu no svarīgākajiem nozares pasākumiem.

Profesionāļu dienas ir "Reaton" speciālistu iniciatīva pulcēt nozares profesionāļus, radot iespēju dalīties pieredzē, apspriest aktuālus jautājumus, iepazīt jaunus produktus, iespējas un pasaules modes tendences kvalitatīvas ēdināšanas un pavār mākslas jomās. Šis ir pasākums, kad dzimst fantastiskas idejas, lai no jauna pārsteigtu gardēžus.

Irina Jerņeva, "Reaton" Pārtikas departamenta vadītāja: "Šobrīd Pasaules ēšanas kultūras galvenā tendence ir veselīgs un daudzveidīgs uzturs. Latvijas pārtikas produktu tirgum joprojām ir uz ko tiekties. Tas dod iespēju mūsu patērētājam atkal un atkal piedāvāt ko jaunu. Profesionāļu uzdevumus ir cilvēkus iepazīstināt ar šiem jaunajiem produktiem, interesantu un pareizu to pagatavošanu, ko tiecas īstenot Reaton sadarbībā ar pavāriem."

Divās dienās 21. un 22. februārī no 11.00- 18.00 mc² tiek piedāvāts plašs tēmu un pasākumu klāsts. Pasākuma dienaskārtību veido:
* Svaigo produktu piedāvājums
     - Zivis un jūras produkti. Ieradīsies Grieķijas zivju audzētavas pārstāvis, lai klātienē stāstītu par svaigajām zivīm.
* Pīļu un zosu aknas un to produkti – Foie gras. Par Foie gras vēsturi un tradīcijām kompetenti stāstīs kompānijas "FEYEL ARTZNER" pārstāvis no Francijas- Frederic Cherpin
* Jaunumi krabju gaļas sortimentā
* Produkti cepšanai uz grila
* Balsamiko etiķu daudzveidība. No Itālijas ieradīsies kompānijas MUSSINI S.r.l. pārstāvis Giorgio Benedetti, lai pats personīgi stāstītu par Mussini balsamiko etiķu klāstu.
* Pusfabrikāti - izmaksu samazināšanai virtuvē
* Produktu prezentācija mazumtirdzniecības veikalu tīkliem
     - Jaunumi Reaton Excellent sērijā
     - Foie gras sortiments un terīnes
     - Dažādu valstu saldumi


Būs arī iespēja vērot Latvijas labāko šefpavāru ēdienu gatavošanas paraugdemonstrējumus un ēdienu baudīt degustācijās.

Aicinām žurnālistus ielūkoties mūsu profesionālajā virtuvē un piedalīties "Profesionāļu dienās"! Jums būs iespēja redzēt un nogaršot jaunos produktus un vērot to pagatavošanas jaunās pieejas. Jūs varēsiet klātienē izjautājat ekspertus par Jūsu lasītājam aktuālo, kā arī Jūs pirmie uzzināsiet, ko šefpavāri iekļaus Latvijas un Igaunijas restorānu ēdienkartēs šī pavasara/ vasaras sezonā.

Uzņēmums Reaton ir lielākais augstvērtīgo pārtikas produktu piegādātājs viesnīcām, kafejnīcām un restorāniem, kā arī veikalu - restorānu tīkla Gastronome īpašnieks.

Kompānija Reaton nodarbojas ar pārtikas produktu piegādi no 1993.gada. Reaton pārtikas produktu tirdzniecības departamenta Baltijā piedāvātajā sortimentā ir vairāk kā 2000 pārtikas produktu un delikatešu, kuri tiek piegādāti no 25 pasaules valstīm.

Paralēli pārtikas produktu piegādei, kompānija aktīvi nodarbojas ar profesionāļu izglītojušiem darbiem, regulāri organizējot dažāda veida profesionāļu tikšanās Latvijā un ārzemēs.

"Reaton Profesionāļu dienas" notiek jau septīto gadu un ir kļuvušas par vienu no svarīgākajiem pasākumiem HoReCa sektora profesionāļiem. Izstādes laikā apmeklētājiem tiek prezentēta produkcija no dažādām valstīm- Itālija, Vācija, Francija, Grieķija, Beļģija, Dānija, Holande, Spānija, Polija, Āzijas valstis, Madagaskara, Jaunzēlande, Grenlande un Islande.

Preses relīzes iesniedzēja kontaktinformācija šobrīd nav pieejama.





Atslēgvārdi: Reaton; Profesionāļu dienas;

Saistītās relīzes

Copyright © 2007-2018 PRCentrs.Lv